BWT Vízlelőhely kampány Játékszabályzat

(V)ÍZLELŐHELY KAMPÁNY JÁTÉKSZABÁLYZATA

 

Az Ön által letöltött (V)ízlelőhely applikációt (a továbbiakban: „applikáció”) a BWT Hungária Kft. (Székhely: 2040 Budaörs Keleti utca 7., Cégjegyzékszám: 13-09-124889; Adószám: 10612059-2-13; a továbbiakban: „BWT”) üzemelteti és szolgáltatja.

A BWT (V)ízlelőhely kampányának applikációja – sikeres letöltést, telepítést és regisztrációt követően – jelzi a elhasználónak (továbbiakban: „Felhasználó”), ha közel jár egy vízlelőhelyhez, illetve bárhol is legyen, láthatja, hogy éppen melyik (V)ízlelőhely van hozzá a legközelebb. A kampány során a felhasználók (V)ízlelőhelyeknél, melyek a BWT szerződött partnerei (pl. éttermek, kávézók etc) újratölthetik kulacsukat.

 

Az applikációhoz szükséges helymeghatározás (GPS) engedélyezése. Ez szabadon választható, önkéntes módon történik, mivel az okos eszközök által beállítható, a helymeghatározás engedélyezése vagy tiltása. A GPS koordináták nem kerülnek sem követésre, sem rögzítésre sem a BWT sem a (V)ízlelőhelyek által, azaz a Felhasználó tartózkodási helye az üzemeltető és a partnerek részére nem ismert, erre az applikáció nem ad lehetőséget, az applikáció pusztán azért dolgozza fel a GPS adatokat, hogy i) statisztikai információként megállapítható legyen, mely (V)ízlelőhely és mely Felhasználó mennyire aktív a játékban (ehhez ld még külön linken az adatvédelmi szabályzatunk vonatkozó pontját); valamint ii) hogy a Felhasználóhoz adott hely (V)ízlelőhely kódja és a megszerzett pontok hozzárendelhetők legyenek.

 

Részvételi feltételek:

A kezdeményezésben bárki részt vehet. Utántölteni csak annak van lehetősége, aki kulaccsal érkezik az adott (V)ízlelőhelyre. Egyes helyek lehetőséget nyújtanak kulacs vásárlásra.

Ahhoz, hogy a Felhasználó részt vehessen a játékban, le kell töltenie a (V)ízlelőhely kampány applikációját. Regisztrálnia kell és el kell fogadnia a BWT Hungária Kft. adatvédelmi tájékoztatóját és a (V)ízlelőhely kampány jelen játékszabályzatát.

A játék menete:

A Felhasználó megérkezik az újrattölthetőkulacsával a (V)ízlelőhelyre, ahol érdeklődik az utántöltési lehetőség felől. A kiszolgáló eligazítja a Felhasználót, aki ezután újratölt, majd a letöltött applikáción keresztül megkapja az őt illető 1 pontot.

Pontjóváíráshoz a (V)ízlelőhely aktuális egyedi azonosító kódjára lesz szükség, amit a Felhasználó megtalál kiírva a (V)ízlelőhelyen.

A vendéglátás, mint szolgáltatás a játéktól külön és független szolgáltatása adott (V)ízlelőhelynek, így pusztán a feltöltéssel nem szerez jogot a Felhasználó arra, hogy a Résztvevő helyben leüljön, ahhoz külön fogyasztania is szükséges. Adott (V)ízlelőhely azonban dönthet ettől eltérően.

15 percen belül két alkalommal van lehetőség pont felvételre a feltöltés után. Ezt követően ugyanaz a Felhasználó legközelebb 2 óra elteltével gyűjthet pontot. Egy napon belül maximum 5 pont írható jóvá.

Applikáció:

A Felhasználó az applikációban saját profillal rendelkezik, amihez a nevét és az email címét szükséges megadnia. Az applikációs profilján a Felhasználó nyomon követheti, hogy mennyi pontja van összesen. Az általa megadott adatok alapján azt is láthatja, hány liter vizet ivott már meg és hogy a részvételével hány műanyag palack nem került forgalomba, így óvva a természetet.

Ha a Felhasználó aktív, láthatja az applikáción a kedvenc, a legtöbbet látogatott (V)ízlelőhelyét – (V)ízlelőhelyeit.

A megszerzett pontokat a Felhasználó beválthatja kuponokra az applikáción belül, amivel a BWT webshopjában kedvezményeket vehet igénybe. A Pontok megszerzésüktől számítva 1 évig lesznek érvényesek, a fel nem használt pontok törlődnek. .

Az applikáción láthatóak a kampányban résztvevő (V)ízlelőhelyek. Látható a nyitva tartásuk, a Facebook oldaluk, weboldaluk, a hozzájuk vezető útvonal és, hogy hány méterre van a Felhasználóhoz található legközelebbi (V)ízlelőhely.

Ha törölni szeretnéd a profilodat, küldje egy e-mail-t - a bwt@bwt.hu címre - az adataiddal és 2 munkanapon belül töröljük minden adatodat a rendszerünkből.

Adatvédelmi tájékoztató

A BWT (V)ízlelőhely applikációhoz tartozó adatvédelmi tájékoztatója a BWT honlapján fellelhető, jelenlegi forráshelye: https://www.bwt.hu/hu/BWT/Adatvedelem/Lapok/default.aspx

 

frissítve: 2019 - 07 - 12.