bwt-e1-kellerstrecke-r-1580814707
bwt-e1-kellerstrecke-r-1580814707

BWT Perla vízlágyító

A BWT legújabb készüléke, a BWT Perla, amely a BWT-nél vízlágyítás csúcskészülékét jelenti, a kiemelkedő minőségével, az innovatív technológiai fejlesztéseivel, a 100%-ban rendszerbe integrálható megoldásaival, automatizált folyamataival és prémium szolgáltatás csomagjával olyan magasra teszi a lécet ebben a szektorban, hogy a BWT az elkövetkező években is meghatározó szereplője maradhat a piacnak, hiszen új, prémium, smart szegmenst teremt a vízlágyítókon belül.

A BWT Perla tudásában is a BWT zászlóshajó termékévé vált, hiszen ez az elegáns, dizájndíj nyertes készülék már nem csak a selymesen lágy vízről gondoskodik, hanem számtalan olyan funkcióval is bővült, amely megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a fogyasztók mindennapjait, a szakemberek munkáját leegyszerűsíti, és számtalan folyamatot automatizál.

Bővebb információ a termékekről itt érhető el:

BWT PERLA
Lágyvíz a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre áll. Több mint egy vízlágyító: vízkárok elleni védelem integrálva. Kattints a további részletekért.
BWT PERLA SETA
Megnövelt kapacitással a bőséges lágy víz szolgáltatáshoz, 24/7-ben. Több mint egy vízlágyító: vízkárok elleni védelem integrálva. Kattints a további részletekért.
BWT PERLA Home
Egyoszlopos berendezés praktikus megoldás a átlag vízfogyasztású családok számára. Több mint egy vízlágyító: vízkárok elleni védelem integrálva. Kattints a további részletekért.
BWT PERLA ONE
Kisebb családok, víztakarékos otthonokhoz ideális. A BWT Perla One a „kistestvér” a BWT Perla berendezések között. Kattints a további részletekért.

 

Mire van szükség egy vízlágyító beépítéséhez?

A berendezés széria tartozéka a Multiblock (kerülőági szerelvényblokk). A kerülőági szerelvény lehetővé teszi, hogy a vízlágyító berendezés bármikor kizárható legyen a vízvezeték hálózatból (például: Meghibásodás esetén, hogy ne maradjon víz nélkül a ház). Illetve a flexbilis bekötőcső, amivel a berendezés a hálózathoz csatlakoztatható. 

A beszereléshez még lebegőanyag vízszűrőre (pld. Europafilter RS vagy BWT E1 higiénikus vízszűrő) szükség lesz szüksége, ha nem lenne ilyen beépítve a házba.

A vízlágyító berendezést fagy- és páramentes helyre kell elhelyezni. Azt szoktuk javasolni, hogy oda legyen beépítve a berendezés, ahol belép a víz a házba. Szennyvíz és elektromos csatlakozónak kell lennie a berendezéshez közel, továbbá padlóösszefolyónak a helyiségben.

Lebegőanyag vízszűrő
Központi lebegőanyag szűrésére szolgál, és a vízlágyító elé védőszűrőként, megóvja az apró kavics és homok szemcséktől.
BWT Multiblock
Használatával a vízlágyító berendezés karbantartási ideje alatt sem szűnik meg a vízellátás.
Flexiblis csőpár
Flexibilis csőpár a bekötéshez, amely a vízlágyító bekötésének elengedhetetlen kelléke.

 

 

Ismerd meg a BWT Perla családot:

 

Használati útmutató: